FOTO Este nebunie în magazinele din Botoșani! Oamenii au golit rafturile cu alimente, apă și săpun

Foto: Viviana Maftei

De teama coronavirusului, botoșănenii au golit rafturile cu alimente și săpun din magazinele din Botoșani pentru a-și face provizii. Sute de oameni intră să se aprovizioneze cu cantităţi uriaşe de alimente şi apă.

Volumul de vânzări este neobişnuit de mare pentru o zi din mijlocul săptămânii, spun reprezentanții magazinelor.

50 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel, joi seară, către populație să nu se panicheze, să urmeze măsurile necesare pentru a preveni îmbolnăvirea și să nu ia cu asalt magazinele și farmaciile.

One thought on “FOTO Este nebunie în magazinele din Botoșani! Oamenii au golit rafturile cu alimente, apă și săpun

  1. E drept…faina de grâu a dispărut de la rafturi din marketurile din orașul nostru numit Botoșani deși , marii directori de magazine ne asigurau că au stocuri de alimente pentru 6 luni . Păi dacă respectivii directori au mințit , înseamnă că ne aflăm în pragul unei crize uriașe de alimente de bază . Faina de grâu lipsește de 2 zile din marile magazine din orașul nostru , după doar câteva zile de panica . Deci , ori suntem VARZĂ LA CAPITOLUL APROVIZIONARE ORI , VA APĂREA SPECULA CU ALIMENTE LA PRETURI EXAGERATE . MAI EXISTA ANAF , POLITIA ECONOMICA SAU PROTECTIA CONSUMATORULUI IN JUDETUL BOTOȘANI ? SAU STAU ASCUNSI SUB BIROURI , ASTEPTAND ZIUA DE SALAR ? ATENTIE MARE ! SALARII EXTREM DE FRUMOASE PLATITE TOT DE NOI ĂȘTIA CARE NU MAI GASIM ALIMENTELE DE BAZĂ LA RAFTURI …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *