Un nou spațiu de joacă pentru copii deschis la Botoșani

Copiii au la dispoziție un nou spațiu de joacă în Botoșani. Este vorba despre un proiect start-up de succes, implementat de SC Farmecul Copilăriei SRL, care răspunde atât nevoii de mișcare a celor mici și curiozității acestora, cât și atracției față de tehnologie.  

„Ana Kids Land” a gândit un labirint modular cu prima tiroliana de interior din municipiu și a adus KNOOKER –  un joc interactiv de ultimă generație cu jocuri structurate pe logică, educație, sport și acțiune.

„Oferta în ceea ce privește joaca și activitățile tematice ale copiilor este una generoasă, de la aniversări, serbări școlare și activități în cadrul programului ȘCOALA ALTFEL, până la prezentarea unor piese de teatru pentru copii și multe alte activități care să le ocupe într-un mod plăcut timpul”, declară Constantin Pușchiu, administratorul societății Farmecul Copilăriei.

În timp ce copiii se joacă, supravegheați de echipa Ana Kids Land, părinții se pot relaxa și socializa în cadrul patiseriei din incinta spațiului situat în Bulevardul Mihai Eminescu nr. 14 (lângă Spitalul de Copii) sau își pot face cumpărăturile în oraș.

Cei interesați pot obține informații și rezervări la tel. 0743 32 38 38.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *