Cristian Achiței, către PSD-iști: După acest mandat dezastruos, nu mai puneți niciun candidat pentru Consiliul Județean. N-are niciun rost, ne-am lămurit

Deputatul PNL Cristian Achiței a lansat un atac la adresa social-democraților, vineri, acuzând că ultimul buget propus de PSD-iști pentru județul Botoșani, votat în Consiliul Județean,  este unul al „neputinței și incompetenței”.

El a precizat că județul nostru are nevoie stringentă de investiții majore, strategice, „singurele care ne pot ajuta să ne dezvoltăm accelerat și să recuperăm decalajele care ne despart de alte zone mai prospere ale țării”.

„???? ??????? – acesta este rezultatul a 4 ani de bătaie de joc la adresa botoșănenilor, orchestrată de conducerea PSD a Consiliului Județean! De 4 ani vedem aceleași investiții bugetate pe hârtie, dar fără a se realiza nimic concret în teren. Neputința PSD de a face investiții, ??????? celebru pe care îl lasă în urma lor, nu îi stânjenește, însă, pe tovarășii parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care continuă să mintă de îngheață apele prin fel de fel de comunicate, sperând că îi vor putea păcăli la infinit pe botoșăneni. Dacă ei nu se pot lăuda cu nimic, atunci încearcă să creeze senzația că nimeni nu are vreo realizare, că ”toți sunt la fel”. Iar acest lucru este complet fals! O nouă minciună marca PSD!”, spune Achiței.

Deputatul a arătat o serie de comparații între mandatele la conducerea CJ Botoșani ale PSD (2016-2020) și, respectiv, PNL (până în 2016):

„- Drumul Strategic, investiție pentru care noi, liberalii, am asigurat finanțarea, creând absolut toate condițiile pentru a fi realizată: ??? = ????! Pentru comparație, în mandatul în care la conducerea CJ s-au aflat liberalii au fost modernizați peste 200 km de drum județean.
– Investiții în sănătate: ??? = ????! Conducerea PNL a CJ Botoșani a modernizat Spitalul Județean.
– Investiții în rețele de apă și canalizare: ??? = ????! Nu au fost în stare nici să finalizeze proiectele lăsate de liberali în 2016, iar acum județul Botoșani este unul dintre cele șapte (toate conduse de PSD) pentru care România riscă să piardă 2 miliarde de euro, bani europeni, din cauza incapacității de a face lucrările finanțate.
– Investiții în cultură: ??? = ????! Iar acest ZERO pesedist cuprinde și ratarea finanțării europene pentru Reabilitarea Muzeului Județean. Pentru comparație, voi aminti că în mandatul precedent, încheiat în 2016, PNL a terminat de restaurat Complexul Monahal Mănăstirea Coșula. Tot atunci am finalizat și Muzeul Ștefan Luchian de la Ștefănești, care stă închis de 4 ani de zile, pentru că pesediștii nu au fost în stare nici măcar să îl inaugureze.
– Investiții în educație: ??? = ????! În mandatul PNL, doar cu titlu de exemplu, am făcut Școala Profesională Ion Pillat.
Așadar, 4 ani cu ??? = ?????, ?????, ?????! Tovarăși pesediști, după acest mandat dezastruos, NU MAI PUNEȚI NICI UN CANDIDAT PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN! N-are niciun rost! Ne-am lămurit.”, a arătat Achiței.

Deputatul așteaptă ca peste câteva luni lucrurile să se schimbe prin votul botoșănenilor.

Vor urma 4 ani total diferiți, de muncă a liberalilor pentru a salva și repara tot ce au ratat sau au stricat pesediștii între 2016 și 2020 și pentru a aduce bani europeni, prin proiecte, pentru investiții noi în județ. Păcat de timpul pierdut de acest județ! O bătaie de joc marca PSD pe care nu va trebui să o uităm niciodată!”, spune deputatul.

2 thoughts on “Cristian Achiței, către PSD-iști: După acest mandat dezastruos, nu mai puneți niciun candidat pentru Consiliul Județean. N-are niciun rost, ne-am lămurit

  1. Măi Achiței, mandatul dumitale de vicepreședinte al CJB a fost și mai dezastruos. Chiar nu-ți mai amintești??? Se pooate afirma că unele drumuri județene sunt acum mult mai bune ca pe vremea domniei tale . Știm că te interesa doar ….. proiectarea și atât.

  2. Clipici las-o baltă ,esti un mare consumator …haccc. tu tre sa taci si să vorbești doar cand esti treaz..dar cand rusine alcoolic notoriu Dute la tratament cu Sica mandolina..rusine vodcaila..să vorbește unu ..dar toți sunteți la fel..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com