Furt dintr-o societate din Botoșani. Hoții au dat cu mașina peste o angajată, în momentul în care încercau să fugă

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 31 de ani din municipiul Galaţi, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că la data de 17.12.2019, împreună cu o femeie de 28 de ani, profitând de neatenţia angajaţilor de la Brico Depot din municipiul Botoşani, au sustras mai multe scule electrice, cauzând un prejudiciu de 5.272 de lei.

Mai mult, în timp ce încercau să părăsească parcarea societăţii respective cu un autoturism, au fost surprinşi de o angajată, împrejurare în care au acroşat-o pe aceasta, provocându-i vătămări corporale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor sus-menţionate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *