Două eleve din Botoșani, bursiere stART

Două eleve din Botoșani se află printre bursierii stART , un program special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia se oferă, timp de un an, sprijin financiar și consilierea necesară de a-și fructifica talentul la următorul nivel întru împlinirea viselor.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzicăvlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într-o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.

Cele două eleve din Botoșani care au reușit performanța de a obține acest sprijin financiar sunt Denisa Elisabeta Sandu în vârstă de 17 ani și Monica Ionela Gagiuc. Prima, pentru secțiunea Fotografie, Vlogging și scriere creativă, iar cea de-a doua pentru secțiunea Pictură și desen. Denisa Sandu este elevă a Colegiului Național A.T. Laurian și și-a descoperit pasiunea pentru camera de filmat în cadrul redacției Buzz unde  își desfășoară activitatea de la 12 ani. Monica Ionela Gagiuc are 18 ani și este elevă a Liceului de Arte Ștefan Luchian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *