FOTO Taximetrist din Botoșani mutilat pe viață. Cum a ajuns să arate după ce a fost atacat cu cuțitul de un client!

Taximetristul din Botoșani care în luna noiembrie a anului trecut a fost atacat cu cuțitul de Andrei Condrea va rămâne mutilat pe viață. Bărbatul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, însă semnele lăsate de lama cuțitului pe fața sa sunt evidente. 

Botoșăneanul Gheorghe Constandache este acum mulțumit că a scăpat cu viață, iar pentru a supraviețuii alături de familia sa este nevoit să își continue activitatea de taximetrie.

Fac taximetrie în continuare. Din asta trăiesc. Eu nu știu nimic de individ, e la pușcărie, e liber, nu zice nimeni nimic”, ne-a spus bărbatul.

Taximetristul a rămas mutilat în urma unui incident șocant petrecut în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, el luase o comandă, iar clinetul i-a cerut să îl ducă pe strada Petru Rareș. La un moment dat, fără niciun motiv, bărbatul aflat în mașină a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe taximetrist de mai multe ori.

Șansa victimei a fost aceea că în acel moment prin zonă a trecut un echipaj de poliție. Oamenii legii nu doar că l-au prins pe autor, ci au reușit să îi acorde și prim ajutor medical taximetristului, până la sosirea ambulanței. 

Bărbatul de 32 de ani a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut. În prezent, Condrea este în arest preventiv.

Ei sunt polițiștii care i-au salvat viața taximetristului înjunghiat, din Botoșani. Câteva clipe au făcut diferența între viață și moarte

VIDEO Șocant! Momentul în care taximetristul din Botoșani este înjunghiat de client a fost surprins de camerele de supraveghere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *