Ei sunt polițiștii care i-au salvat viața taximetristului înjunghiat, din Botoșani. Câteva clipe au făcut diferența între viață și moarte

Doi polițiști din Botoșani i-au salvat viața taximetristului care a fost înjunghiat de un client, pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani. Este vorba despre agenții de poliție Cătălin Moruzi și Cătălin Dornean, cei care au intervenit imediat și l-au prins pe făptaș și în același timp au chemat cadrele medicale pentru ca victima să fie dusă la spital.

Câteva clipe au făcut diferența între moarte și viață, spun cadrele medicale, deoarece taximetristul pierdea foarte mult sânge.

Atacul năucitor a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Botoșani. Un taximetrist a fost înjunghiat de un client.  Un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Botosani, aflat in serviciul de patrulare pe raza municipiului Botosani, a observat pe strada Petru Rares un autoturism tip taxi care stationa pe partea dreapta a partii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un barbat.

Politistii au procedat la interceptarea si legitimarea acestuia, fiind stabilita identitatea acestuia, in persoana unui barbat de 35 de ani, din municipiul Botosani. In timp ce îl legitimau, politistii au auzit strigatul de ajutor al unui alt barbat, care se afla in autoturism.  Intrucat victima prezenta taieturi in zona cervicala si sangera, unul dintre politisti i-a acordat acestuia primului ajutor pana la sosirea echipajului medical, reusind sa opreasca sangerarea, iar celalalt a imobilizat persoana suspecta.

Victima, in varsta de 42 de ani, a fost preluata de un echipaj Smurd si transportata la o unitate medicala pentru acordarea ingrijirilor de specialitate.

Barbatul de 35 de ani a fost condus la audieri, el fiind reținut pentru 24 de ore. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, in cauza fiind intrunite elementele constitutive ale infractiunii de tentativa de omor.  Cercetarile continua pentru strabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc acest eveniment.

VIDEO Șocant! Momentul în care taximetristul din Botoșani este înjunghiat de client a fost surprins de camerele de supraveghere

One thought on “Ei sunt polițiștii care i-au salvat viața taximetristului înjunghiat, din Botoșani. Câteva clipe au făcut diferența între viață și moarte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com