„Pe o pânză de păianjen”, spectacol de teatru în premieră pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani va găzdui marți, 18 februarie 2020, de la ora 19.00, premiera spectacolului de teatru „Pe o pânză de păianjen.

Vlad Zamfirescu- Andu, Medeea Marinescu- Alma, Mirela Oprisor- Lori, Marius Manole- Petru și Diana Roman- Doroteea, protagoniștii acestui spectacol, realizează o exceptională performanță artistică, purtând publicul, cu talent și rafinament, printr-un carusel de emoții.

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire. De tot. Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte, Alma, sotia lui Andu, incepe razboiul. Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima. Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui. Sunt convocati prietenii. Fiecare tabara primeste intariri. Surprizele se tin lant. Iar finalul… lasa urme adanci. O poveste intensa, care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, intrarea B, etajul 2, camera 15. Pretul unui bilet este de 80 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *