Bărbații care au amenințat cu armele trei botoșăneni sunt polițiști

Arma-de-vanatoare-confiscataCei doi bărbați din Suceava, care au amenințat cu armele de vânătoare trei botoșăneni, în comuna Cristești, sunt polițiști. Aceștia sunt agentul Răzvan Bolea, de la Serviciul de Acțiuni Speciale, dar care a fost pus la dispoziție după ce a fost trimis în judecată într-un dosar de agresiune, şi ofițerul Daniel Caunic, sindicalist la SNPR Decus, care a fost suspendat recent din funcţia de poliţist.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani  efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi de 26 şi 31 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Miercuri, cei doi, se aflau pe fondul de vânătoare din localitatea Cristeşti, moment în care au observat pe drumul comunal DC 51, un autovehicul de teren, în care se aflau trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 34 şi 42 de ani şi trei câini ogari, şi au bănuit că aceştia au comis acte de braconaj.

În acest context, cei doi bărbaţi au plecat în urmărirea autovehiculului respectiv până în curtea locuinţei unuia dintre ocupanţii acestuia, de pe raza comunei Curteşti, unde, având asupra lor arma de vânătoare,  i-au agresat pe doi dintre aceştia şi i-au ameninţat cu acte de violenţă, apoi au distrus luneta autovehiculului.

 În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală.

   Totodată, s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare şi muniţia aferentă de către poliţiştii din cadrul S.A.E.S.P. Botoşani.

Se întâmplă la Botoșani! Amenințări cu armă de vânătoare și urmărire ca în filme într-o localitate din județ

2 thoughts on “Bărbații care au amenințat cu armele trei botoșăneni sunt polițiști

  1. Fonduri de vânătoare pe pământurile private. Au făcut ăștia niște legi de te ia cu amețeli.
    Exemplu….. Eu proprietar de 5 h de pământ sunt cu câinele pe parcela mea dar vin vanatoreii și ma amendează ca ei au fond de vânătoare pe pământul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com