Se întâmplă la Botoșani! Amenințări cu armă de vânătoare și urmărire ca în filme într-o localitate din județ

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani,  efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi de 26 şi 31 de ani, din judeţul Suceava sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că miercuri, cei doi, se aflau pe fondul de vânătoare din localitatea Cristeşti, moment în care au observat pe drumul comunal DC 51, un autovehicul de teren, în care se aflau trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 34 şi 42 de ani şi trei câini ogari, şi au bănuit că aceştia au comis acte de braconaj.

În aceste context, cei doi bărbaţi au plecat în urmărirea autovehiculului respectiv până în curtea locuinţei unuia dintre ocupanţii acestuia, de pe raza comunei Curteşti, unde, având asupra lor arma de vânătoare,  i-au agresat pe doi dintre aceştia şi i-au ameninţat cu acte de violenţă, apoi au distrus luneta autovehiculului.

 În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală.

   Totodată, s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare şi muniţia aferentă de către poliţiştii din cadrul S.A.E.S.P. Botoşani.

3 thoughts on “Se întâmplă la Botoșani! Amenințări cu armă de vânătoare și urmărire ca în filme într-o localitate din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *