Curg plângerile împotriva agresorului sexual din lift. Cum a fost surprins individul din Botoșani într-o sală de așteptare

Foto: banatul azi

Încă trei femei din Botoșani au depus plangere față de „agresorul sexual” din lift. 

Individul de 29 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-o sală de așteptare făcând aceleași gesturi obscene, provocând indignarea persoanelor aflate in interior.

Una din femeile care a depus plângere are 52 de ani, iar alta 25 de ani.

El este cercetat pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală și se află sub control judiciar. 

Reamintim că o femeie de 38 de ani, din municipiul Botoșani, a a fost agresată sexual în lift, în urmă cu mai bine de o săptămână. 

Aceasta se îndrepta către locuința din blocul turn de pe strada Unirii, iar în momentul în care a intrat în lift, un tânăr a intrat după ea, închizând usa după el.

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze.

Îngrozită, femeia a început să țipe, punându-l pe tânăr pe fugă.

Aceasta a sunat la 112 și a cerut sprijnul oamenilor legii. În scurt timp, au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren,   iar la nivelul Poliției Municipiului Botoșani s-a constituit echipă operativă, care in urma cercetarilor și investigațiilor efctuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu.

Caz șocant în municipul Botoșani. Femeie agresată sexual în lift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *