Caz șocant în municipul Botoșani. Femeie agresată sexual în lift

politie la Botosani- 112O femeie de 38 de ani, din municipiul Botoșani, a trăit sâmbătă după-amiază coșmarul vieții.

Aceasta se îndrepta către locuința din blocul turn de pe strada Unirii, iar în momentul în care a intrat în lift, un tânăr a intrat după ea, închizând usa după el.

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze.

Îngrozită, femeia a început să țipe, punându-l pe tânăr pe fugă.

Aceasta a sunat la 112 și a cerut sprijnul oamenilor legii. În scurt timp, au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren,   iar la nivelul Poliției Municipiului Botoșani s-a constituit echipă operativă, care in urma cercetarilor și investigațiilor efctuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele tănărului de 29 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. 

Tânărul a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Din câte se pare, bărbatul ar fi agresat și alte femei în același mod.

One thought on “Caz șocant în municipul Botoșani. Femeie agresată sexual în lift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com