Un tânăr din Botoșani a fost admis la școala de agenți de poliție printre primii. Răzvan a obținut 92 de puncte

Un tânăr din Botoșani a fost admis la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca, printre primii. Cel mai mare punctaj a fost de 95 de puncte, dar botoșăneanul Răzvan Ștefan Harabagiu s-a poziționat pe locul cinci cu 92 de puncte. Răzvan a fost elev al Colegiului „Mihai Eminescu” din Botoșani și este pasionat de fotbal.

Totodată, botoșăneanul Alexandru Vereș a obținut 88 de puncte, fiind și el admis.

La Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au fost scoase la concurs 162 de locuri (din care 150 IGPR, 2 DGA, 10 DGP), pentru care au concurat 954 de persoane. După probele eliminatorii, au rămas în concurs 542 de tineri, băieți și fete.

3 thoughts on “Un tânăr din Botoșani a fost admis la școala de agenți de poliție printre primii. Răzvan a obținut 92 de puncte

  1. Incredibilă știrea… rămân mască cât de frumos împletiți miniciunile. În primul rând locurile la școlile de poliție nu sunt scoase la concurs, se numește admitere, concurs e atunci când o unitate a unui minister scoate locuri pentru încadrări directe. In al doilea rând de ce nu se scrie despre fiecare tânăr când reușește ceva? Acum 2 ani primul admis la scoala de pregătire a jandarmilor a fost tot un băiat din botosani despre care nu a scris nimeni nimic. Tot acum 2 ani au fost scoase 2 posturi la concurs pentru încadrare directa la o unitate a ministerului din Botosani unde au fost 30 de participanți pe cele 2 locuri, iar un loc a fost ocupat de un tânăr de 19 ani tocmai ieșit din bancile liceului care s-a luptat cu adversari de toate vârstele. Dacă tot scrieți, scrieți corect și despre toată lumea. Respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *