FOTO Tânărul care a incendiat mai multe mașini la Botoșani și-a primit pedeapsa. Ce au decis judecătorii în privința sa

renault clio ars, masina arsa, stiri botosani, botosaninews (1)Tânărul din Corni, care a incendiat mai multe mașini la Botoșani, a fost condamnat definitiv, vineri, 17 ianuarie. Ștefan Florentin Babii, care a împlinit 18 ani, dar la data faptelor era minor, a fost trimis pentru următorii doi ani într-un centru de reeducare. Decizia a fost luată de Judecătoria Botoșani, dar tânărul a făcut apel la Suceava. Curtea de Apel a menținut decizia instanței din Botoșani, respingând acțiunea lui Babii.

Incendierile au avut loc în luna iulie 2019. El a incendiat patru mașini, pe fondul consumului de alcool, dar și a unor probleme familiale, cum s-a scuzat el. 

Prima mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Aleea Colonel Tomoroveanu, însă, ulterior, piromanul și-a făcut de cap prin Botoșani. El a mai incendiat o mașină parcată pe Bulevardul Mihai Eminescu, una aflată pe strada Octav Băncilă- un Nissan xtrail, iar cea de-a patra, un microbuz de marfă, era pe strada Împărat Traian.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiilor. 

FOTO & VIDEO Situație gravă! Un invidid a dat foc la patru mașini parcate pe străzile municipiului Botoșani (UPDATE)

Persoana care a dat foc la mai multe mașini din Botoșani, prinsă de polițiști. Are doar 17 ani

One thought on “FOTO Tânărul care a incendiat mai multe mașini la Botoșani și-a primit pedeapsa. Ce au decis judecătorii în privința sa

  1. Jigodia asta ii trebuia tăiată mâna cu care a dat foc la mașini…pușcărie pe viața, criminalul mama are cine știe??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *