Persoana care a dat foc la mai multe mașini din Botoșani, prinsă de polițiști. Are doar 17 ani

masina arsa, nissan, stiri botosani, botosaninews (2)Persoana care în noaptea de luni spre marți a dat foc la trei mașini parcate în municipiul Botoșani a fost prinsă de polițiști. Autorul are, potrivit Poliției, doar 17 ani și este din comuna Corni, dar locuiește fără forme legale în municipiul Botoșani.

Ea le-a spus oamenilor legii că a comis faptele pe fondul consumului de alcool și a unor probleme de ordin familial.

masina arsa, nissan, stiri botosani, botosaninews (2)„In urma activitatilor informativ-investigative efectuate de catre politistii de investigații criminale și cei de ordine publica, a fost identificat autorul actelor de distrugere prin incendiere comise in noaptea de 08/09.07.2019 pe raza municipiului Botoșani,in persoana unui tanar de 17 ani, din comuna Corni, care domiciliază fara forme legale pe raza orasului. Cu ocazia audierii, acesta a declarat organelor de politie ca a comis faptele pe fondul consumului de alcool si a unor probleme de ordin familial”, a anunțat Poliția.

Din cercetari a rezultat că pentru comiterea faptelor, acesta s-a folosit de o brichetă, fără a utiliza alte materiale combustibile.

renault clio ars, masina arsa, stiri botosani, botosaninews (1)Pe numele tânărului a fost emisa ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus in arestul IPJ Botosani, urmând ca joi să fie prezentat instantei de judecata cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Cercetarile continua sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, sub aspectul săvârșirii infractiunii de distrugere.

Citește și:

FOTO & VIDEO Situație gravă! Un invidid a dat foc la patru mașini parcate pe străzile municipiului Botoșani (UPDATE)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com