Un botoșănean a cumpărat două telefoane mobile cu bani falși. Ce l-a pus instanța să facă pentru a-și răscumpăra greșeala

bancnote false, euro falsi, stiri, bani falsi, botosani (2)Un tânăr de 25 de ani din Darabani a cumpărat două telefoane mobile cu bani falși. Robert Ionuţ Păduche a fost condamnat definitiv, vineri, 17 ianuarie a.c., la trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie de monedă străină falsificată. Chiar dacă a scăpat de pușcărie, el va trebuie să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.

Și asta după ce Curtea de Apel Suceava a respins apelul său la decizia Judecătoriei Botoșani, hotărârea instanței de la Botoșani devenind astfel definitivă.Tânărul a păcălit două persoane să îi vândă două telefoane mobile (un iPhone şi un Samsung Galaxy S7) în schimbul unor bancnote de 50 de euro false.

Persoanele păcălite, care au realizat repede că banii sunt falşi, au sesizat Poliţia, iar pe fir au intrat, în primă etapă, procurorii DIICOT.

După nişte percheziţii, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.  Păduche le-a spus anchetatorilor că a luat banii de la un bărbat din Republica Moldova.

A cumpărat două telefoane mobile cu bani falşi. Bărbatul a ajuns după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *