A cumpărat două telefoane mobile cu bani falşi. Bărbatul a ajuns după gratii

bancnote false, euro falsi, stiri, bani falsi, botosani (2)Un tânăr din Darabani care a cumpărat două telefoane mobile cu bani falşi a ajuns, joi după-amiază, după gratii. Magistraţii Judecătoriei Botoşani au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Robert Ionuţ Păduche pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au cerut arestarea preventivă a acestuia după ce tânărul a păcălit două persoane să îi vândă două telefoane mobile (un iPhone şi un Samsung Galaxy S7) în schimbul unor bancnote de 50 de euro false.

like facebookPersoanele păcălite, care au realizat repede că banii sunt falşi, au sesizat Poliţia, iar pe fir au intrat, în primă etapă, procurorii DIICOT.

Miercuri, după nişte percheziţii, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Procurorii de aici l-au reţinut pe Păduche şi apoi au propus arestarea preventivă a acestuia, care a fost admisă de instanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *