FOTO! Restricții de viteză și trafic deviat pe o stradă din municipiul Botoșani, după ce un mal de pământ s-a prăbușit

Circulația pe o stradă din municipiul Botoșani va fi deviată, după ce vineri s-a prăbușit un mal de pământ.

Este vorba de strada Împărat Traian, acolo unde se lucrează la construirea unui zid de sprijin, după ce anul trecut o bucată din trotuarul stradal s-a surpat din cauza inundațiilor.

Malul de pământ s-a prăbușit în timp ce muncitorii de la Conrec lucrau, însă niciunul nu a fost rănit.

În cursul zilei de vineri, în timp ce muncitorii lucrau, a avut loc un eveniment. O bucată din malul de pământ s-a prăbușit, însă niciun muncitor nu a fost rănit. În schimb, toată armătura care era montată de muncitori a fost afectată. În acest moment se demontează armătura, se va curăța malul de pământ și se vor relua lucrările, iar traficul pe acea porțiune de stradă va fi deviat cel puțin o săptămână. Se va circula, dar șoferii vor face o mică buclă și vor fi dirijați de polițiștii locali și balizele care vor fi montate în trafic”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

Malul s-a surpat, potrivit sursei citate, din cauza umezelii și trepidațiilor de la traficul greu, dat fiind faptul că este șoseaua de centură a orașului. În zonă se vor impune și restricții de viteză.

One thought on “FOTO! Restricții de viteză și trafic deviat pe o stradă din municipiul Botoșani, după ce un mal de pământ s-a prăbușit

  1. Strada Impărat Traian este șoseaua de centură ?? Poate glumești fără să te înterebe cineva, domnule Murariu!!! Acea zonă are un teren mișcător și nici o lucrare nu va asigura siguranța traficului greu. De mult trebuia găsită o altă soluție prin partea de est a orașului. Pentru a rezolva această problemă trebuie minte și preocupare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *