Goana după reduceri de la Botoșani se lasă cu scandal. Mai multe femei îi acuză pe angajații Lidl că își favorizează cunoștințele la alegerea produselor

Goana după reduceri de la vechiul magazin Lidl a stârnit și o serie de nemulțumiri. Oamenii stau și câte o oră la rând pentru a achiat produsele dorite, iar când nu mai prind ceea ce își doresc sunt de-a dreptul revoltați.

Mai multe femei îi acuză, pe rețelele de socializare, pe angajații Lidl că își favorizează cunoștințele.  

Mă simt scârbită de povestea asta cu Lidl! Astăzi m am dus si eu la Lidl sa văd ce ,, marfă ,,este pe acolo. Am ajuns pe la ora 10 când se deschide magazinul. Wow! Surpriza mare! Nici bine nu deschisese magazinul și hop ieseau cu cărucioarele umplute. ( Cu tot ce era mai bun, mai de calitate). Stăteam și mă gândeam când au avut ăștia timp sa cumpere așa repede când era un morman de oameni. Apoi ,, ding” mi am dat seama că cei care au ieșit cu cărucioarele pline sunt cunoștințele celor de la Lidl care și au selectat și pus deoparte marfa de aseară. Cei care au stat cate 2 ore la coada ce sa mai prindă …eventual un mâner de la o tigaie!? Rușine angajaților de la Lidl.! Am uitat sa menționat că cei care au iesit cu ,, cărucioarele pline cu de toate( nu și au luat un mop cu abur ci 10, nu o tigaie cu 7 și lista continua înmulțit cu 6, 7, 8 ,, aveau ditamai jeepurile. Tot cei cu bani, că saracii n-au”, a scris Ingrid Amariei.

Am fost si eu azi e o nebunie acolo ce sa mai apuci ca au fost cam 400 sau mai mult de oameni nu am apucat sa iau mai nimic decat haine si am stat 2 ore la rand ca sa le platesc .de imi venea sa le las si sa plec”, spune o botoșăneancă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *