FOTO Polițistul de circulație din Botoșani rănit după ce mașina de poliție în care se afla a fost lovită de un șofer beat a fost externat

Așa arată Dacia Poliției după ce a fost lovită de Fordul condus de un șofer băut

Ofițerul de poliție Eduard Iacob de la Serviciul Poliției Rutiere din Botoșani a fost externat după accidentul rutier în care a fost implicat sâmbătă seară. După accidentul produs la Vârfu Câmpului, el a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati cu un autoturism privat, acolo unde a fost supus unor investigații medicale. 

După câteva ore, el a fost externat, în ciuda faptului că acuza dureri în zona coloanei.

Vă reamitim că un tânăr de 32 de ani, băut, a intrat cu Fordul Mondeo pe care il conducea în mașina Poliției Rutiere, care staționa pe partea dreaptă a drumului, acolo unde avea loc verificarea de rutină a altui șofer.

 

Ofițer de la Poliția Rutieră din Botoșani, rănit într-un accident. Era în misiune cu mașina Poliției

One thought on “FOTO Polițistul de circulație din Botoșani rănit după ce mașina de poliție în care se afla a fost lovită de un șofer beat a fost externat

  1. A fi beat la volan nu e nimic rau in Romania. Sunt niste probleme care sunt probleme uriase in mai toata lumea dar nu sunt probleme in Romania. Beat la volan? Cei mai multi zic ca ei conduc mai beti. Fete traficate pt prostitutie? Mai bine o fac pe bani decat gratis. Sa ti bati nevasta? Poi o palma usoara e ca si o povata.

    O sa ia 1000 de ani sa stergem ce a distrus comunismul in 40 de an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *