Ofițer de la Poliția Rutieră din Botoșani, rănit într-un accident. Era în misiune cu mașina Poliției

Un ofițer de la Serviciul Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Botoșani a fost, sâmbătă seară, victima unui accident rutier produs pe drumul județean care face legătura între Botoșani și Siret.

Ofițerul Eduard Iacob se afla în misiune cu mașina Poliției, o Dacia Logan MCV, care în timp ce oprise pentru verificarea unui autoturism, a fost lovită violent din spate de un Ford, care circula cu viteză.

Potrivit martorilor, „șoferul vinovat nu a frânat deloc, a împins mașină de poliție, Logan MCV, asigurata cu frana de mana vreo 6 metri. Și era și în localitate”.

În urma impactului, mașina de Poliție a fost proiectată în șanț. Comisarul Eduard Iacob, care era în interior, a acuzat dureri la un picior și la coloană, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati cu o mașină mașină privată.

Șoferul Fordului, în vârstă de 32 de ani, avea o concentrație alcoolică de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar acum este cercerat pentru vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *