O adolescentă de 16 ani din Botoșani a sunat la 112 și a anunțat că a fost violată. Incredibil ce au descoperit polițiștii

O adolescentă de 16 ani, din Botoșani, a sunat la 112, miercuri, și a reclamat că a fost violată, într-o locuință din municipiul Botoșani. Polițiștii au ajuns de urgență la locul respectiv și au constatat că tânăra de fapt voia să se răzbune pe fratele său și a inventat violul. 

Practic, pe fondul unei discuţii în contradictoriu cu fratele ei şi considerând că membrii familiei îl favorizează pe acesta, având în vedere problemele de sănătate pe care el le are, tânăra a apelat numărul unic de urgenţă 112, reclamând o presupusă faptă de agresiune sexuală, dorind ca prin sosirea organelor de poliţie să îi inducă o stare de temere fratelui ei.

Cu ocazia audierii, minora a declarat că nu a fost victima vreunei fapte penale sau contravenţionale.În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 500 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112, a precizat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *