Polițiștii botoșăneni l-au identificat și pe șoferul mașinii furate din fața unei pizzerii. Un alt tânăr a fost reținut

Polițiștii l-au identificat vineri și pe șoferul mașinii furate din fața unei pizzerii din Flămânzi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean, pe numele unui tanar de 19 ani din comuna Prajeni, banuit de comiterea faptei sus mentionate, politistii au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore 

In urma probatoriului administrat a rezultat ca in seara de 2 ianuarie 2020 acesta a sustras un autoturism parcat in fata unui local de alimentatie publica din orasul Flamanzi, lasat neasigurat, cu motorul pornit si cheile in contact.
Ulterior, in jurul orei 01.oo, autoturismul respectiv a fost depistat de politisti pe o strada din orasul Flamanzi, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea. Echipajul de politie a pornit in urmarirea acestuia, fiind interceptat in scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanti ai vehiculului, celalalt reusind sa se sustraga urmaririi.
In cursul zilei de 3 ianuarie, a fost identificat si cel de-al doilea tanar, iar in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca este persoana care a condus autoturismul respectiv.
In cauza se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt in scop de folosinta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, se mai arată în comunicat.
.

 

Mașină furată din fața unei pizzerii din Botoșani. Autoturismul a fost găsit, însă hoțul a reușit să scape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *