Mașină furată din fața unei pizzerii din Botoșani. Autoturismul a fost găsit, însă hoțul a reușit să scape

Un autoturism Volkswagen Golf 4 a fost furat, joi seară, din fața pizzeriei Magnifiq din orașul Flămânzi. Mașina a fost identificată, ulterior, pe o sttradă din Flămânzi, după ce timp de mai multe ore a fost căutată de polițiști, dar și de mai mulți tineri din oraș.

„Proprietarul a cerut ajutorul atat autoritatilor cat si unui grup de tineri masinisti din Flamanzi care aveau un grup pe messenger unde comunicau. S-au mobilizat 5 masini din acel grup si au inceput cautarile prin orasele invecinate pana au ajuns in Botosani unde au continuat cautarile”, a declarat unul dintre tinerii implicați în căutarea mașinii.

Ulterior, hoțul a sunat la proprietarul mașinii, spunându-i că regretă gestul, însă a fost nevoit să îl facă în urma unor certuri cu iubita sa. 

La ora 1:07 proprietarul masinii este sunat de catre autor, acesta incercand sa-i spuna ca a gresit, ca i-a furat masina pentru ca s-a certat cu iubita lui si a luat-o pentru a mearge la ea. Proprietarul i-a spus sa se intalneasca undeva si acesta a inceput sa ne induca in eroare, ba ca este in Flamanzi, ba ca se afla in Frumusica”, a mai tânărul care a participat la căutarea autoturismului.

După un timp, mașina a fost identificată pe o stradă din Flămânzi, iar în momentul în care Poliția și tinerii participanți la căutare s-au apropiat de ea hoțul a coborât din mașină și, alături de pasagerul din dreapta, a luat-o la fugă.

Autorul vazand ca este urmarit de o masina din spate a intrat pe o strada laturalnica (strada Tamba din Flamanzi) si continuand goana. O persoana din masina care urmarea autorul fiind in telefon cu politia le-a dat indicatiile necesare ajungand sa se intalneasca la mijlocul strazii si autorul vazand ca nu are nicio scapare a abandonat masina fugind impreuna cu cea de-a 2 a perosana din masina pe niste gradini. Am pornit cu totii in urmarirea lor dar neavand lanterne era o cautare in zadar, ii puteam doar speria ca sunt cautati. Intr-un final persoana care era pe scaunul din
dreapta al masinii furate s-a predat venind la masina si spunand „Gata, nu mai pot, m-am saturat de sarit garduri. Uitati ce m-am murdarit de glod pe palme””, povestesc martorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *