Botoșăneanul care, de Crăciun, a înjunghiat în gât un tânăr a cerut să fie pus în libertate. Vezi decizia judecătorilor!

botosani, stiri, arestat, politieBotoșăneanul care, de Crăciun, a înjunghiat în gât un tânăr a cerut să fie pus în libertate. El a contestat mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis, joi, de Tribunalul Botoșani, însă Curtea de Apel Suceava a respins contestația acestuia. 

Solutia pe scurt: În temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală rap. la art. 203 alin. 5 Cod procedură penală coroborat cu art. 204 alin. 1,4 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Antoci Ionuţ împotriva încheierii nr. 67 din data de 26.12.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Botoşani în dosar nr. 2427/40/2019. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare din prezentul cadru procesual. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 30.12.2019.
Ionuț A. , de 33 de ani, din municipiul Botosani, a fost arestat preventiv fiind banuit de comiterea unei infractiuni de tentativa de omor.

În urma probatoriului administrat și a cercetarilor efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Botoșani, s-a concluzionat că, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, Ionuț A. , in timp ce se afla cu mai multi tineri pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botosani (în zona Casei Tineretului) pe fondul unui conflict spontan izbucnit intre acestia, a lovit victima cu un obiect taietor-intepator in zona gatului, provocandu-i rani.

Un echipaj de politie aflat in serviciul de patrulare, care se afla in zona respectiva, a acordat victimei primul ajutor pana la sosirea echipajului medical.

Victima are 30 ani și este  din comuna Corni. Ea se află internată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Un tânăr din Botoșani, înjunghiat în gât. Agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *