Bărbatul care a înjunghiat un tânăr în zona centrală a municipiului Botoșani, reținut de polițiști

Bărbatul care a înjungiat un tânăr în zona centrală a municipiului Botoșani a fost reținut.

In aceasta dupa amiaza, Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 33 de ani din municipiul Botosani, acesta fiind banuit de comiterea unei infractiuni de tentativa de omor.
In urma probatoriului administrat si a cercetarilor efectuate impreuna cu politistii din cadrul IPJ Botosani, s-a concluzionat că in noaptea de 25 spre 26 decembrie, acesta, in timp ce se afla cu mai multi tineri pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botosani, pe fondul unui conflict spontan izbucnit intre acestia, a lovit victima cu un obiect taietor-intepator in zona gatului, provocandu-i rani.
Un echipaj de politie aflat in serviciul de patrulare, care se afla in zona respectiva, a acordat victimei primul ajutor pana la sosirea echipajului medical.
Barbatul de 33 de ani a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Botosani, urmand ca la expirarea acestei masuri sa fie propusa arestarea preventiva acestuia. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa de omor, urmand ca la finalizarea acestora sa fie propusa o solutie procedurala.

Persoana banuita de comiterea faptei are 33 de ani, din municipiul Botosani, iar victima are 30 ani și este  din comuna Corni

Un tânăr din Botoșani, înjunghiat în gât. Agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *