Situație fără precedent! Comisarul șef Viorel Șerbanoiu revine la conducerea Poliției din Botoșani la două luni după ce s-a pensionat

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani se confuntă cu o situație fără precedent. Șeful instituției a revenit, în această săptămână pe funcție, la două luni după ce s-a pesionat.

Comisarul șef Viorel Șerbănoiu a obținut în instanță anularea Dispoziţiei nr. 8185/25.10.2019 emisă de Inspectoratul General al Poliţiei Române în baza căreia s-a făcut pensionarea sa, iar în baza deciziei Tribunalului a revenit pe funcția de inspector șef al Poliției din Botoșani. 

Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Afacerilor Interne, şi pe cale de consecinţă, Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratul Ministerul Afacerilor Interne, pentru lipsa calităţii procesuale pasive. Admite cererea formulată de reclamantul Şerbanoiu Viorel în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul General al Poliţiei Române. Suspendă executarea Dispoziţiei nr. 8185/25.10.2019 emisă de Inspectoratul General al Poliţiei Române, până la pronunţarea instanţei de fond. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin grefa instanţei, astăzi, 23.12.2019
Document: Hotarâre  6/2019  23.12.2019

Practic, această decizie a instanței din Botoșani, care este executorie, a făcut ca detașarea de la Caraș Severin a comisarului șef Viorel Avram să înceteze.

Citește cum s-a ajuns în această situație!

Viorel Șerbănoiu vrea să revină pe funcția de șef al Poliției din Botoșani. A contestat decizia de pensionare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *