O femeie din Botoșani a fost terorizată de fostul iubit, din gelozie. I-a distrus mașina și a amenințat-o că o desfigurează cu acid sulfuric

O botoșăneancă a trecut prin clipe de groază din cauza fostului iubit. Orbit de gelozie, bărbatul i-a distrus mașina și a amenințat-o constant, inclusiv că îi toarnă acid sulfuric pe față să o desfigureze. Inițial, povestea lor de dragoste a început normal. S-au cunoscut în urmă cu aproape doi ani, au fost în vacanțe împreună, bărbatul se comporta civilizat, amabil, dar la un moment dat, acesta a văzut un mesaj în telefonul ei care i-a tulburat mintea. A devenit posesiv după ce aceasta i-ar fi scris unui alt bărbat un mesaj. Sătulă de gelozia sa, femeia a decis să pună capăt relației, dar individul a continuat să o terorizeze. Îi trimitea zeci de mesaje de amenințare, o urmărea și chiar i-a distrus mașina în parcarea din fața blocului cu o bâtă. Când a amenințat-o că o va desfigura, pentru că nu mai vrea să fie cu el, femeia a luat atitudine. 

Speriată, botoșăneanca a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva bărbatului, iar instanța a decis ca timp de șase luni acesta să nu se apropie de ea la mai puțin de 200 de metri și nici să nu o mai contacteze în vreun fel. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *