Pensia minimă. Anunț de ultimă oră de la ministrul Muncii

pensionari bilete de tratamentVioleta Alexandru, a anunțat că pensia minimă va fi plafonată anul viitor la 704 RON. Aceasta a mai anunțat că se va încerca o majorare la rectificarea bugetară.

 ”Pensia minimă este la același nivel ca anul trecut. Aprecierea noastră a fost că, în raport cu presiunea pe bugetul din 2020, cuantumul pensiei minime trebuie să rămână același. Este vorba despre pensiile celor care nu au cotizat în sistemul de pensii și pentru care statul găsește să acorde o sumă pentru acoperirea nevoilor acestor oameni. Este adevărat că este insuficientă. Se fac eforturi pentru găsirea unor soluții la rectificarea bugetară. Nu ignorăm problema. În cursul anului viitor, veți vedea o inițiativă în acest sens” a spus Violeta Alexandru.

Sursa: antena 3

One thought on “Pensia minimă. Anunț de ultimă oră de la ministrul Muncii

  1. ar trebui toti pensionarii sa iasa in strada pt pensii speciale inclusiv taranii agricoli pt ca ei au muncit aproape pe degeaba ca sa trimeata ceausescu ceriale la export sa salveze tara de datorii .si acum taranii is umiliti a doua oara cu pensii minime .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *