Bărbatul din Botoșani, împușcat în picior, trimis la Iași. Medic: Prezintă un risc funcțional extrem de important

Bărbatul de 58 de ani din oraşul Flămânzi, împușcat în picior, joi seara, de un polițist, a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Bărbatul a fost operat în clinica de Chirurgie Cardiovasculară și este acum în ATI.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Sfântul Spiridon din Iași”, în cursul nopții de joi spre vineri.

Plaga de la membrul inferior drept a generat ischemie acută, deci atingere vasculară importantă, drept pentru care, după evaluare și stabilizare în UPU, pacientul a fost internat în clinica de Chirurgie Vasculară, a mers direct în sală în vederea salvării membrului inferior. Pacientul nu este în risc vital, dar prezintă un risc funcțional extrem de important. Rămâne în terapie intensivă” a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul șef al UPU Smurd Iași, Diana Cimpoeșu.

Bărbatul de 58 de ani a ajuns joi seara la spital, după ce fost împușcat într-un picior de un agent de poliţie pe care a vrut să îl lovească cu un topor. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, polițiștii au fost amenințați și atacați în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal în familie.

Sursa: Stiripesurse.ro

FOTO! Un bărbat din Botoşani, împuşcat în picior de Poliţie. Individul a sărit cu toporul la agenţii de poliţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com