FOTO! Un bărbat din Botoşani, împuşcat în picior de Poliţie. Individul a sărit cu toporul la agenţii de poliţie

Un bărbat din oraşul Flămânzi a fost transportat la spital, joi seară, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Dumitru Călin a sărit cu toporul la poliţiştii care interveneau pentru aplanarea unui conflict în familia sa, iar oamenii legii au tras trei focuri în aer, însă, pentru că nu a ţinut cont de avertisment, agresorul a fost împuşcat în picior.

Unul dintre agenti a executat trei focuri de avertisment in plan vertical si l-a somat pe barbat sa inceteze actiunea. Intrucat acesta nu s-a conformat, continuand sa ii ameninte pe politisti, a fost efectuat un foc catre atacator, ranindu-l la picior”, a declarat inspectorul Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc la scurt timp după ce botoşăneanul, care era sub influența băuturilor alcoolice, l-a atacat cu cuţitul pe fiul său. După ce şi-a rănit fiul, acesta s-a „refugiat” printre vecini, însă între timp Poliţia a fost alertată prin 112.

Echipajul de Poliţie l-a identificat în scurt timp pe tatăl agresor, de 58 de ani, iar acesta a continuat să fie foarte violent. A pus mâna pe un topor şi s-a îndeptat spre agenţii de poliţie, ameninţând că îi loveşte. Atunci, unul dintre ei a pus mâna pe armă, a tras trei focuri de avertisment, după care un foc în dreptul piciorului bărbatului, rănindu-l.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, starea acestuia fiind stabilă.

De asemenea, a fost sesizat parchetul, pentru efectuarea de cercetari privind infractiunea de ultraj.

 

3 thoughts on “FOTO! Un bărbat din Botoşani, împuşcat în picior de Poliţie. Individul a sărit cu toporul la agenţii de poliţie

  1. La noi hotii au mai mare drepturi ca mine cate ma atacat ! CE LEGI IN FAVOAREA HOTILOR FACETI VOI POLITICIENII ? DESFIINTATI POLITILE SI FACETI ECHIPE DE BATAUSI DACA VA ESTE FRICA DE POLITII ! CA IN AFRICA ASA SUNTEM NU NE MAI APARA NIMENI POLITAII NU POT CA LEGEA E A HOTILOR SI VIOLENTILOR DI TRAFIC SI IN SOCIETATE!
    ASTEPTAM LEGI IN FAVOARE OAMENILOR NU A TALHARARILOR SI HOTILOR!!!!!??? CAND VETI LUCRA PENTRU NOI NU PENTRU TICALOSI??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *