FOTO Elev de la un liceu din Botoșani agresat de un profesor. „L-a zgâriat pe gât pentru că nu știa un exercițiu”

Un elev de clasa a XI-a de la un liceu din județul Botoșani a ajuns acasă cu hainele rupte și cu echimoze la gât după ce, spune el, ar fi fost agresat de un profesor. Incidentul ar fi avut loc la Liceul Tehnologic din Bucecea, în cursul zilei de joi. În timpul orei de matematică, profesorul C. C. i-ar fi cerut elevului să iasă la tablă să rezolve un exercițiu.

Acesta a refuzat pe motiv că nu știe să îl rezolve și, așa cum a povestit elevul, a urmat un schimb de replici între cei doi.

 

„După un schimb de replici, domnul profesor a venit și l-a făcut prost și dobitoc, i-a ruot geaca și l-a zgâriat și pe gât și l-a amenințat”, a declarat, pentru BotoșaniNews, mama liceanului.

Băiatul a ajuns acasă cu haina ruptă și cu urme pe gât. Se pare că totul s-ar fi petrecut chiar sub ochii celorlalți colegi. Mama tânărului a mers să discute cu conducerea școlii și a făcut plângere la poliție.

2 thoughts on “FOTO Elev de la un liceu din Botoșani agresat de un profesor. „L-a zgâriat pe gât pentru că nu știa un exercițiu”

  1. Am fost prezent in momentul respectiv si nu s-a întâmplat chiar așa. Elevul nu a fost abuzat pentru faptul că nu știa exercitiul ci pentru faptul că a vorbit lucruri jignitoare despre familia domnului profesor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *