Doi elevi de la un liceu din Botoșani, luați cu ambulanța și duși la spital

ambulanta 112 la spitalDoi elevi de la Colegiul Național ”Gr.Ghica” din Dorohoi au fost luați, joi, cu ambulanța și duși la spital. Cadrele medicale spun că există suspiciunea ca cei doi adolescenți de 16 ani să fi consumat droguri.

Unul din elevi a fost preluat de ambulanță de pe stradă, din apropierea liceului, în urma unui apel făcut de un trecător. Tânărul mergea împleticit. El a fost preluat de un echipaj medical și dus la spital. La scurt timp, un alt apel la 112 a fost făcut pentru un alt elev de la aceeași unitate de învățământ.

Acesta a vomat de câteva ori şi avea o stare de ameţeală în momentul în care personalul de la ambulanţă l-a peluat, colegii lui afirmând că rânărul ar fi tras câteva fumuri dintr-o ţigară confecţionată manual.

Reprezentanțiii unității de învățământ spun că ar fi vorba doar de un singur elev de clasa IX-a și nu știu dacă acesta ar fi consumat substanțe etnobotanice sau i s-a făcut rău după ce ar fi fumat o țigară pe stomacul gol. Urmează ca la nivelul unității de învățământ să se facă cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *