FOTO! Un botoșănean s-a întors în țară cu un autoturism Mercedes. Polițiștii de frontieră l-au confiscat, după ce au constatat că era… furat

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Belgia, a cărui valoare se ridică la peste 35.000 lei.

Luni, 9 decembrie, în jurul orei 17,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român N.I., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Botoşani.

Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-o autoutilitară marca Mercedes şi o remorcă Blyss, ambele înmatriculate în Republica Moldova. Pe remorcă transporta un autoturism marca Mercedes Benz, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Franţei.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul transportat pe remorcă era semnalat ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, cu menţiunea vehicul furat, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în 24 ianuarie 2018.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 35.700 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun, potrivit unui comunicat al ITPF Sighetu Marmației. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *