Cum a reușit un botoșănean să fure haine dintr-un magazin exclusivist din Germania. A produs o pagubă de peste 60.000 de euro, dar a fost lăsat liber

Un botoșănean de 31 de ani, din Bucecea, a reușit să fure, alături de alți doi indivizi, haine și încălțăminte  dintr-un magazin exclusivist din Germania. Alexandru Hojman și cei doi acoliți ai săi, care nu au fost încă prinși, au produs furtul în noaptea de 27 spre 28 octombrie 2018. Aceștia au sustras costume de bărbați, încălțăminte, dar și alte articole de îmbrăcăminte din Elsasser Exclusive Herrenmode, un magazin exclusivist din Germania. Indivizii au folosit o pârghie pentru a deschide fereastra unui birou al clădirii, din zona parcării clienților, apoi au intrat în magazin. Inițial au distrus două ferestre încercând să ajungă la produsele din magazin. Ei au furat marfă de 3.000 de euro, dar cu tot cu stricăciunile pe care le-au provocat, paguba se ridică la peste 60.000 de euro.

Tribunalul Regional din Aschaffenburg din Germania a emis pe numele lui un mandat european de arestare. El a fost reținut în iulie, când încerca să intre în țară, dar Curtea de Apel Suceava a dispus eliberarea lui și amânarea extrădării pentru că este judecat și la Botoșani pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Botoșănean capturat la frontieră. Era căutat de autoritățile din Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *