FOTO Florăria automată din incinta galeriilor Botoșani Shopping Center are program prelungit în preajma sărbătorilor de iarnă

Florăria automată din incinta galeriilor Botoșani Shopping Center are program prelungit în preajma sărbătorilor de iarnă. Automatul de flori de la intrarea în Carrefour va funcționa până pe 16 decembrei între orele 8.00 și 23.00, iar între 17 și 23 decembrie între orele 8.00 și 24.00. În ajunul Crăciunului, el va funcționa până la ora 19.00.

În prima zi de Crăciun, complexul Botoșani Shopping Center va fi închis, ceea ce înseamnă că și automatul de flori nu va fi funcțional, însă în a doua zi de Crăciun va fi deschis de la 8.00 la 22.00.

Mai nou, florăria automată oferă clienților săi și trandafiri criogenați ce rezistă minim zece ani în aceeasi formă.

Aparatul vinde buchete şi aranjamente de flori naturale, care sunt păstrate în condiţii optime de temperatură. Toate cele 24 de buchete aflate în automat pot fi previzualizate prin apăsarea tastei „A”, această comandă permiţând rotirea coloanei cu aranjamente florale.

Automatul de flori funcţionează fie cu bani cash, fie cu card bancar, timpul necesar pentru achiziţia unui aranjament floral fiind de aproximativ un minut. 

Preţul unui astfel de aranjament floral variază între 50 şi 100 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *