Conducerea USR Botoșani vrea să scoată romii din Centrul Vechi la orașului

Centrul Vechi din BotosaniConducerea USR Botoșani are în vedere mai multe proiecte pentru Botoșani, care vor fi susținute, în urma alegerilor locale. Unul dintre ele se referă la scoaterea romilor din Centrul Vechi al orașului.

Contează că avem o soluție de a scoate romii din Centrul Vechi, reamenajăm totul, oricât ne-ar costa, merită scoși romii din Centrul Vechi, să îl punem la punct”, a precizat Adi Hobjilă, vicepreședinte USR Botoșani.

Totodată, printre proiectele USR-iștilor se numără și sistematizarea traficului, aceștia având în vedere crearea unor noi locuri de parcare.

3 thoughts on “Conducerea USR Botoșani vrea să scoată romii din Centrul Vechi la orașului

  1. Nu știu cine ești, Adi Hobjilă, dar după ceea ce ai spus ăn presă ești găunos de tot.
    Să le luăm pe rând: a) veți scoate rromii dein centrul vechi ,, oricât ne-ar costa”. Păi, măi Hobjilă, familiile de romi din centrul vechi nu sunt cartofi ca să-i transporți de colo-colo, ci trebuie să le oferi ceva mai bun în altă parte și, din păcate, prin conturile Primăriei bate vântul; b) sistematizarea traficului; măi băiete, sistematizarea traficului nu are nici o legătură cu sporirea nr. locurilor de parcare, ăn special ăn zona centrală a orașului nu mai ai ce sistematiza, doar să dărâmați un șir de imobile. Iată ce înseamnă amatorism în administrație. Și apoi, de unde știi tu că nu veți avea 1-2 consilieri, așa pentru ținut gardurile

  2. In special in zona centrala … mai treci pe la scoala si invata gramatica limbii romane. Ce a scris Adi mi se pare normal si de bun simt intr-un oras curat. Cu totii stim situatia din centrul vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *