USR Botoșani se pregătește de alegerile locale. „Am deschis competiția internă de depunere de candidaturi”

Membrii organizației județene a USR se pregătesc deja de alegerilor locale. Aceștia susțin că vor avea candidați proprii la primării în toate cele 11 filiale, printre care: Vârfu Câmpului, Hudești, Lozna, Flămânzi, Darabani, Ripiceni, Botoșani, Dorohoi, Dersca, Bucecea. Ei nu exclud, însă, să susțină și candidați independenți.

„Noi ne pregătim de alegeri locale, am deschis competiția internă de depunere de candidaturi, până la sfârșitul lunii e procesul acesta de depunere a CV-urilor și intenția colegilor noștri, a celor care vor să candideze, după care va urma o perioadă de dezbatere internă, undeva la în jur de două săptămâni, după care, se va alege ordinea de pe listă. Deci la noi ordinea e simpă, toată lumea votează, nu există combinații, înțelegeri”, a spus liderul filialei județene a USR Botoșani, Andrei Drancă, care a anunțat că nu va candida pentru Primăria Botoșani sau Consiliul Județean.

Reprezentanții USR susțin că numai pentru municipiul Botoșani ar avea deja în jur de 30 de proiecte.

One thought on “USR Botoșani se pregătește de alegerile locale. „Am deschis competiția internă de depunere de candidaturi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *