Decizie finală a liberalilor în cazul prefectului de Botoșani. Vezi cui îi va reveni funcția!

iscuțiile pe tema funcției de prefect al județului Botoșani au fost finalizate în cursul zilei de marți, în urma unor discuții în interiorul Partidului Național Liberal.

Liderii PNL Botoșani au confirmat că funcția de prefect va reveni Alianței Liberalilor și Democraților, în urma unor negocieri în cadrul unei coaliții informale care a susținut actualul guvern.

„Asa este protocolul agreat”, au declarat pentru BotosaniNews importante surse din PNL. 

Astfel, viitorul prefect al Botoșaniului nu va fi Dan Nechifor, așa cum a anunțat inițial Costel Șoptică, ci actuala șefă a Serviciului Juridic din Prefectură, Mihaela Aroșoaie. Aceasta are 45 de ani și este absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. 

Desemnarea unui prefect ALDE are loc în contextul în care mai mulți primari PNL au amenințat că demisionează din partid în cazul în care conducerea centrală a partidului va lua o astfel de decizie.

Scandal în PNL! Zeci de primari din Botoșani amenință că își dau demisia din partid. Cum s-a ajuns aici

 

4 thoughts on “Decizie finală a liberalilor în cazul prefectului de Botoșani. Vezi cui îi va reveni funcția!

  1. Fata de noi botosaneni sunt zmei cum e batausul de la Cornisa .cel ce se crede proprietar pe baza si bate angajati crede ca e la mama lui acasa … iar acum vad ca stati sub birouri si sub mese nu mai aveti glas roscatu,flutirica, virignel ,clipic?? unde sunteti??

  2. Am votat PNL si iesit altă mâncare sopticz FLUTURE suntem cel mai prost județ, am votat cu tăriceanu??dezgustător cel cu șase femei mai pune una la noi tot de lui??

  3. Am votat PNL si iesit altă mâncare sopticz FLUTURE suntem cel mai prost județ, am votat cu tăriceanu??dezgustător cel cu șase femei mai pune una la noi tot de lui??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *