Scandal în PNL! Zeci de primari din Botoșani amenință că își dau demisia din partid. Cum s-a ajuns aici

Este scandal mare în PNL! Zeci de primari din județul Botoșani amenință că își dau demisia din partid după ce funcția de prefect al județului nostru ar urma să îi aparțină unei persoane nominalizată de ALDE, după o decizie luată la nivel central. 

Potrivit unei decizii luată în ședința Ligii Aleșilor Locali, primarii susțin că în cazul în care funcția de prefect nu va fi ocupată de un reprezentant al PNL, aceștia își vor da demisia în bloc.

Printre primarii care au semnat pentru această decizie se numără: primarul din Ștefănești, Florin Buțura, primarul din Flămânzi, Dan Oloeriu, primarul din Albești, Dan Amarandei, Ciprian Ivanov din Copălău, Dan Vezeteu din Coțușca, Fănică Romanescu din Dersca, Cătălin Rotundu din Dângeni, Angela Grădinaru din George Enescu, Romică Magopeț din  Ibănești.

Totodată, semnatari sunt inclusiv președintele organizației județene a PNL, Costel Șoptică, primvicepreședinții Cristian Roman și Gheorghe Sorescu, dar și președintele organizației municipale Viorel Iliuță.

 

4 thoughts on “Scandal în PNL! Zeci de primari din Botoșani amenință că își dau demisia din partid. Cum s-a ajuns aici

  1. Toată spuma PDL a lu Basescu si udrea VIDEANU, BLAGA sunt Față și își fac cruce cum de Turcanu ajunge la ciolan prin cea cu care doarme în pat.

  2. Corect spuma PDL RALUCA TURCANA de la PDL acum galbejita de ură proletară SUPĂRAȚI cum un corupt mai mic ca ei să ajungă la ciolan??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *