Andrei Dolineaschi: Prima masura a USL este stoparea jafului din administratie

campania.jpg

Presedintele executiv al PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi la Botosani. El sustine ca PNL, PSD si PC vor adopta masuri concrete la nivel judetean, iar "prima masura este stoparea jafului din administratie".

"Vrem sa dovedim ca USL este o varianta viabila, care aduce plus valoare si pentru cetatenii municipiului Botosani. In primul rind, prima masura este stoparea jafului din administratie. Oprim furaciunea. Ceea ce se intimpla in ultima perioada la nivel national, cu banii care se ascund in diverse proiecte, dovedeste ca baietii astia sunt pusi pe capatuiala fara margini", a spus Dolineaschi.

Liderul PSD sustine ca USL va sustine in Consiliul Judetean proiectele care sunt in interesul cetateanului.

"Luni in Consiliul Judetean se va vota o maritate sub cupola USL. Noi am vorbit cu consilierii nostri judeteni, iar liberalii presupun ca au vorbit cu consilierii lor, ca sa venit sa promovam proiecte ale CJ sa demonstram ca prin creerea acestei majoritati aducem plus valoare actului de guvernare la nivel de judetul Botosani", a afirmat senatorul Gheorghe Marcu.

De asemenea, cei noua consilieri municipali PSD si PNL vor promova proiecte comune in Consiliul Local al municipiului Botosani "pentru a arata ca sunt solutii mai bune de a administra municipiul Botosani".

Castilio.JPG