Profesorul acuzat că a agresat cinci elevi a cerut încetarea raportului de muncă la Școala 2. Inspector general IȘJ: Oarecum se confirmă un comportament neadecvat al domnului profesor

gabriel hartie inspector isj botosaniProfesorul de sport de la Școala 2 din Botoșani, acuzat că a agresat cinci elevi de clasa I, a cerut încetarea raportului de muncă la unitatea de învățământ.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, Consiliul de Administrație al unității de învățământ a decis să-l sancționeze, de asemenea, pe profesor cu avertisment. 

Domnul profesor a solicitat încetarea raportului de muncă la Școala 2 Botoșani. Pe lângă acest aspect, Consiliul de Administrație a școlii, în urma raportului cercetare disciplinară, a dat avertisment. Oarecum se confirmă un comportament neadecvat al domnului profesor de educație fizică.  Așteptăm derularea anchetei la Inspectoratul de Poliție și în funcție și de rezultatele de acolo se vor lua măsuri”, a precizat inspectorul general al IȘJ.

Profesorul de sport mai predă și la Școala Tudora din Botoșani, unde are câteva ore. Cadrul didactic are 63 de ani și urmează să iasîă la pensie. Acesta nu este la prima iețire de acest gen. El a mai avut contractul de muncă desfăcut tot urmare a purtării abuzive, însă instanța l-a repus pe post.

Profesor de la o școală din municipiul Botoșani, acuzat că a bătut cinci elevi. Poliția a deschis o anchetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *