Profesor de la o școală din municipiul Botoșani, acuzat că a bătut cinci elevi. Poliția a deschis o anchetă

foto generic

Un nou caz de agresiune în învățământul botoșănean. Un profesor de la Școala 2 din Botoșani este acuzat că a agresat cinci elevi de clasa I.

Sesizarea a fost făcută la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani de către mama unuia din copii. Incidentul ar fi avut loc în timpul orei. 

Am fost sesuzați prin 112 de către o femeie de 30 de ani din municipiul Botoșani cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, profesor la o școală din oraș, ar fi agresat mai mulți elevi de clasa I, în timpul orei” a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani, 

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să se propună o soluție procedurală. 

Cazul este și în atenția Inspectoratului Școlar Județean. Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat că la nivelul școlii se derulează o anchetă și funcție de concluziișe acesteia, Consiliul de Administrație al școlii va decide măsuri disciplinare. 

One thought on “Profesor de la o școală din municipiul Botoșani, acuzat că a bătut cinci elevi. Poliția a deschis o anchetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *