Fetița ta are abilități actoricești? Se organizează casting la Botoșani pentru rolul unei copile într-un film care va fi realizat în Italia

Casting pentru noul lungmetraj dramatic numit „Ultimul Cod „, scris de botoșăneanca Ieva Lykos și regizat de Carlo Fusco. Regizor de renume internațional, Carlo Fusco a regizat numeroși actori hollywoodieni, precum Danny Glover (The Lethal Weapon and Saw), Darryl Hannah (Kill Bill), Michael Madsen (actorul kitsch Quentin Tarantino), Bruce Davison , Tom Sizemore (Saving Private Ryan), Eric Roberts și mulți alții. Filmul, o productie Lykos Film cu sediul in Botosani, va fi filmat pe teritoriul italian în ianuarie 2020.

Se selecteaza o fetita, cu optime cunoștințe de limbă engleză pentru rolul de co-protagonista, Sarah. Candidata va trebui să aibă abilități dramatice de actorie, deoarece va trebui să însușească o fată cu usor retard mental și motoriu.

Pentru a participa la selectii, trimiteți un e-mail de candidatură la adresa [email protected] indicând in titlul mesajului Selectie ULTIMULCOD . În lipsa unui showreel, sunt acceptate self-tape uri care sa conțina o prezentare scurtă in limba engleza (maxim 30 de secunde) și o mică improvizație bazată pe caracteristicile lui Sarah (maxim 2 minute).Anuntul este valabil până pe 30 noiembrie 2019. E-mailurile care nu îndeplinesc cerințele mai sus expuse, vor fi eliminate.

O frumoasă actriță din Botoșani are rolul principal într-un cunoscut film produs de un regizor italian. Filmul poate fi văzut și la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *