O frumoasă actriță din Botoșani are rolul principal într-un cunoscut film produs de un regizor italian. Filmul poate fi văzut și la Botoșani

Ieva Lykos, stiri, botosani, actritaO frumoasă actriță din Botoșani are rolul principal într-un cunoscut film produs de un regizor italian, în care mai apar nume cunoscute ale cinematografiei mondiale, printre care și Maia Morgenstern.

Este vorba de Ieva Lykos, care deține rolul principal în filmul The Slider, produs de GPF 5 Stelle Ro Film și regizat de regizorul italian Carlo Fusco, care, de altfel, este șli iubitul botoșănencei.

Filmul este realizat în România și îi mai are în distribuție pe Tom Sizemore, Bruce Davison sau Daryl Hannah.

like facebookPelicula poate fi văzută, începând de sâmbătă, și la Botoșani. El va rula la Cinema Unirea sâmbătă de la 15.00 și duminică de la 19.00, dar și în cursul săptămânii viitoare.

Ieva Lykos, în vârstă de 35 de ani, a făcut studiile la Liceul Pedagogic Botoșani, după care a urmat actoria Jurnalism şi Litere la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Acum ea este stabilită în Italia.

Ieva Lykos, stiri, botosani, actrita

One thought on “O frumoasă actriță din Botoșani are rolul principal într-un cunoscut film produs de un regizor italian. Filmul poate fi văzut și la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *