Federovici: „Fac apel la reprezentanții CNAIR să prezinte public contractul de finanțare pentru drumul Botoșani-Ștefănești! PNL trebuie să înceteze cu manipularea”

Doina Federovici- senator PSD BotosaniPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a solicitat astăzi Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să publice contractul de finanțare pentru modernizarea drumului DN 29D, Botoșani – Ștefănești, astfel încât să nu se transmită informații false în spațiul public de către membrii PNL Botoșani.

În calitate de parlamentari de Botoșani, atât eu, cât și colegii mei, ne-am ținut de cuvânt și am făcut tot ce a ținut de noi din punct de vedere legal pentru a se emite Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și scoaterea la licitație a lucrărilor la drumul DN 29D, Botoșani – Ștefănești. Au fost alocate fondurile necesare pentru a începe modernizarea celor peste 42 de km de drum național pe acest segment. În ceea ce privește procedurile de ordin tehnic, CNAIR este responsabil cu evaluarea și contractarea acestei investiții. De aceea, fac apel la reprezentanții CNAIR să prezinte public contractul de finanțare pentru drumul Botoșani-Ștefănești! PNL trebuie să înceteze cu manipularea”, a declarat Doina Federovici.  

Obiectivul de investiții cuprinde modernizarea întregului traseu dintre Botoșani și Ștefănești, începând cu lucrările de consolidare, colectare și evacuare a apelor pluviale, lărgirea carosabilului și amenajarea de trotuare în localitățile traversate, precum și turnarea de covor asfaltic nou. 

Membrii PNL Botoșani sunt disperați că nu își îndeplinesc target-ul de vot stabilit de șeful lor Klaus Iohannis pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, așa cum nu au reușit nici în primul tur. Sunt disperați și atunci aruncă cu manipulări în toate părțile pentru a câștiga voturi, deși au preluat guvernarea și nu au făcut nimic până acum! Singurul program de guvernare concret al PNL la nivel național și local a fost despre cât de rău a guvernat PSD, care a crescut veniturile pentru toate categoriile de populație și a adus investiții în fiecare localitate din țară. În rest, vorbesc despre cum să taie, să anuleze, să desființeze și să concedieze!”, a subliniat parlamentarul social-democrat.

Sursa: comunicat PSD

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *