Proprietarul mașinii cu număr de înmatriculare „M..e PSD”, sancționat de polițiști

Proprietarul mașinii pe care era aplicată, miercuri dimineață, o plăcuță cu numărul de înmatriculare „M..e PSD” a fost sancționat de polițiștii din Botoșani.

Bărbatul a primit amendă contravențională de 1.000 de lei, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, în baza Legii 61/1991.

Potrivit unor surse din Poliție, mașina respectivă nu ar fi rulat pe străzile din Botoșani cu numărul „M..e PSD” aplicat pe spate, ci ar fi fost doar parcată pe strada IC Brătianu.

 

FOTO Maşina care stârneşte controverse! Un şofer din Botoşani și-a montat o plăcuţă de înmatriculare “M..e PSD”

3 thoughts on “Proprietarul mașinii cu număr de înmatriculare „M..e PSD”, sancționat de polițiști

  1. Sunt deacord ca sa treaca pe langa masina TUCALUIC si sa faca ce a facut pe strada VARNAV cu masinile a mai multor cetateni !
    Mai bine sa treaca de mai multe ori Tucaliuc!!
    SUCCES TUCALIUCILOR!!

  2. O jigodie care crede ca in societatea asta fiecare face ce vrea!! Un manelist ca si cultura lui politica de manelisti la fel ca si ceilalti coautori morali ,mandolina et miss uratenia pamantului, asta este educatia cel ce cred in politicienii de aceeasi factura cu ei!

  3. indivizii astia a expresia celor ce fac politica de acest gen PDL care acum sunt in alta culoare cam galbejiti ..poporul stie cine sunt agresivi , cu apucaturi nepotrivite … liber …ali la orice vor pot face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *