FOTO Maşina care stârneşte controverse! Un şofer din Botoşani și-a montat o plăcuţă de înmatriculare „M..e PSD”

Un şofer a fost surprins, miercuri dimineaţă, pe o stradăe din municipiul Botoşani cu o plăcuţă de înmatriculare pe care era scris mesajul „M..e PSD”.

Este vorba de un autoturism Audi, al cărui proprietar a decis să înlocuiască doar plăcuţa de înmatriculare de pe spate cu o plăcuţă galbenă cu mesajul anti-PSD.

De altfel, numărul de înmatriculare din partea din faţă a maşinii este cel care i-a fost atribuit de autorităţile rutiere BT 18 TBY.

Un caz asemănător a produs un puternic scandal în România în luna august 2018. La acel moment, un bucureştean folosea o maşină înmatriculată în Suedia cu numere lehale suedeze cu mesajul anti-PSD.

10 thoughts on “FOTO Maşina care stârneşte controverse! Un şofer din Botoşani și-a montat o plăcuţă de înmatriculare „M..e PSD”

  1. Nu este posibil asa ceva , copii intreba …?? unde traim suntem tara in care sunt numai dezaxati?? Politia , jandarmeria ce spune ??
    NU SUNT DEACORD CU ASEMENEA LUCRURI INDIFERENT CINE AR FI EL!
    SANATOS NU ESTE LA 4 cu el!!!

  2. Uite-asa mama prostilor e mereu gravida, unui-i da m**ie lu’ masa care l-a nascut si altu’ comenteaza ca fiecare face ce vrea cu masina lui!!!

  3. Nu mai faceti pe desteptii. Nu sunt de acord cu astfel de manifestari.
    Nu sunt un votant PSD dar putea fi orice nume acolo…USR, PMP, PNL,……. Mergeti la vot si acolo va exprimati pro sau contra unui partid. Asa se civilizeaza un popor, prin vot. Asta e democratia.

  4. IN DISCUTIILE FACUTE SA TRAS CONCULZIA CA TOATE ACESTE MANIPULARI SUNT ALE OPOZITIEI CU ACESTI DEGENARATI MINTALI CARE MAI TRAG SI PE NAS… CINE POATE SA FACA ASA CEVA DOAR UN DESCREIERAT INSTIGAT DE OPOZITIE !
    CLAR MANDOLINA SI OPOZITIA STARNESTE BOLNAVII MINTALI IN LIBERTATE LA URA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *