Se întâmplă la Botoșani! Zeci de șoferi, obligați să coboare din mașini, printr-un gard, din cauza unei decizii negândite a administrației locale

Zeci de șoferi din Botoșani se află într-o situație cu totul și cu totul incomodă, după ce Primăria a instituit pe o alee din municipiu sensul unic. Oamenii nu pot să își parcheze mașinile pe locurile concesionate, pentru că nu pot coborî din ele.

Primăria Botoșani a decis schimbarea, începând de miercuri, a regulilor de circulație pe Aleea Curcubeului introducând sensul unic, cu interdicția de a mai intra din Primăverii.

Funcționarii Primăriei nu au ținut cont însă de situația reală din teren, în special de faptul că în vecinătatea imediată a Parcului Curcubeului, chiar lângă gard, sunt concesionate locuri de parcare.

Din cauza faptului că aceste locuri de parcare sunt foarte înguste, șoferii sunt nevoiți să parcheze chiar lângă gardul parcului. Însă, în contextul introducerii sensului unic, ei ar trebui să lipească mașinile, cu portierele din partea stângă, astfel încât nu ar mai putea ieși din ele.

Pentru că nu au alte soluții de a parca mașinile, posesorii locurilor de parcare de pe Aleea Curcubeului sunt nevoiți să ignore sensul unic și să intre tot din Primăverii, astfel încât mașinile să fie parcate cu partea dreaptă lângă gard, ca să poată deschide ușa de la șofer.

Modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Încă o stradă cu sens unic și noi limitatoare de viteză

One thought on “Se întâmplă la Botoșani! Zeci de șoferi, obligați să coboare din mașini, printr-un gard, din cauza unei decizii negândite a administrației locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *