Modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Încă o stradă cu sens unic și noi limitatoare de viteză

Reprezentanţii Comisiei de sistematizare a circulaţiei au decis să facă câteva modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, una din modificări vizează instituirea sensului unic pe strada Aleea Curcubeului, mai precis în jurul Parcului Curcubeului, din strada Primăverii, pe Aleea Cinema, cu coborâre pe lângă Şcoala 13.

De asemenea, membrii comisiei au decis să fie montate limitatoare de viteză și pe strada Ion Pillat, înainte de intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu și să fie puse benzi rezonatoare pe strada Nicolae Iorga, în faţa Colegiului Naţional „AT Laurian.

Tot ca o măsură de prevenire a accidentelor rutiere, pe șoseaua Iașului a fost limitată viteza la 50 kilometri pe oră, de la 60 kilometri pe oră cât era, în timp ce pe strada Mitropolit Iosif Gheorghian, din cartierul ANL Bucovina, s-a decis să se pună indicator cu Oprirea interzisă, pe sensul de mers din strada Viilor spre Biserica „Sfânta Ecaterina”.

O altă modificare va fi pe strada Ștefan cel Mare, la ieşirea din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, unde va fi montat un semafor. 

One thought on “Modificări în circulaţia rutieră din municipiul Botoşani. Încă o stradă cu sens unic și noi limitatoare de viteză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *